2 euro slår ikke til

2 euro om dagen kan en familie
heller ikke leve for i Kosovo

 

 

x_tak2

Et stort taknemmeligt knus fra Ici for en lille pakke legoklodser medbragt i gave fra Danmark.

 

På besøg hos Benazera, Rifat og lille Ici og deres mor. Familien bor i en landsby, der ligger isoleret på toppen af et bjerg. Kosovos befolkning er sammensat af mange forskellige kulturer. I landsbyen her er strenge religiøse skikke.

Familien blev udvist fra Danmark i 2007. Sandsynligvis var de berettiget til humanitær opholdstilladelse. Men en overlæge på Hillerød hospital afgav urigtige oplysninger i en lægeerklæring til Rigspolitiet til skade for familien. Mit asyl indklagede senere lægen for Patientklagenævnet. Lægen fik en skærpet irettesættelse. Men familien var udvist og fik ikke lov til at komme tilbage til Danmark.

I 2011 døde børnenes far. Deres mor får nu en lille pension på 2 € om dagen, som hun skal forsørge sig selv og to børn for. (Benazera, datteren er blevet gift, og bor hos sin mand). Rifat går stadig i skole, og forsøger at hjælpe, men der er ikke noget lønnet arbejde i byen.

2 euro om dagen er slet ikke nok til at forsørge sig selv og slet ikke en familie med børn.

Mit Asyl giver familien 100 euro hvert halve år. Pengene kommer fra medlemsbidrag. Vi håber at flere vil give et bidrag til familien. De dør ikke af sult, men de sulter.


Price:
Category:     Product #:
Regular price: ,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons