Appel: Kontingent/støttebidrag 2016

  • 0

Appel: Kontingent/støttebidrag 2016

Ingen skal lades i stikken – heller ikke udviste flygtningeunge

Kære medlem / støtte 

Har du ikke betalt kontingent eller støttebidrag 2016 er dette en appel til dig, da nogle udviste unge har hårdt brug for penge til skole og uddannelse og mad.

Mit Asyl støtter nu økonomisk fire udviste unge i Kosovo igennem et uddannelsesforløb.

Det drejer sig om unge, som i en tidlig alder blev udsat for krig og flugt og en omskiftelig og til tider forhutlet barndom i Danmarks asylcentre. Så blev de udvist under stort politiopbud og påført endnu et traume. Og flere endnu, for de blev sendt ud til sult og nød. Efter pres fra bl.a. Mit Asyl og medier indrømmede den tidligere Venstre-minister ansvarlig for udvisningerne dengang, at børn og syge var udsendt til uansvarlige forhold, og tilkendte dem etableringshjælp. Etableringshjælpen var til genopbygning af hus, medicin og mad i et halvt år.

Vi har i Mit Asyl fulgt de udviste børn også efter de blev udvist til Kosovo og støttet dem gennem årene. I de første år med rekreationsophold og traumebearbejdning og kontantbeløb til mad og tøj.

Vi støtter for nuværende fire af de udviste unge med at komme igennem et uddannelsesforløb, og det koster penge. Formålet er at de på trods af en dårlig start på livet bliver i stand til at etablere et liv for sig selv uden fattigdom. Vi tror på, at det er den bedste hjælp, vi kan give dem. Vi ville gerne hjælpe flere, men som ses: vores midler er begrænsede.

I den nuværende situation med mange mennesker ramt af krig og alle mulige ulykker håber vi også at kunne sende nogle af vores unge i Danmark af sted (forhåbentligt juni/juli) og række en hjælpende hånd til flygtninge i syden.

Det hele koster, så derfor denne appel.

kontingent og støttebeløb kan indbetales på Mit Asyls bankkonto 8401 103 8399

eller Mobilepay: 2883 1318

Mange hilsner 
Mona, Frederik, Samir, Helin, Ayub, Fanar, Lise


Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Fundamentet for Mit Asyls økonomi

revisor_2Medlemsbidrag
Private Fonde
Frivillig indsatser

Udvist til Kosovo

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons