Dagens låge 18.12.2016 – MitAsyls Decemberkalender

  • 0

Dagens låge 18.12.2016 – MitAsyls Decemberkalender

Den gode nyhed – Tøjet er nået frem

toj_oliverDagen er gået med at sortere bjerge af tøj. Det var faktisk sko, men jeg glemte at tage et billede af skobjerget, så det bliver et af fotoene med tøjsække.

Det har været en god dag. Vi var et godt team på 5 -6 frivillige, der fik sorteret ud i skobunkerne. Arbejdet har gået ud på at sortere sko, støvler, gummistøvler fra hinanden og ud i størrelser. Vi elsker dem af jer, der har sat en lille seddel på med størrelse.  Det gør det meget nemmere at sortere.

Det værste ved arbejdet er den bidende kulde. Vejret i Thessaloniki svinger. I disse dage er det faktisk lunt om dagen i solen. Men det mærker vi ikke inderfor i hallerne. Der er det bidende koldt. Vi står med uldne jakker og trøjer og tre lag gamasher og arbejder som på akkord (så tøj og sko hurtigst muligt kan blive tilgængeligt for flygtningene), og alligevel er vi gennemfrosne. Men trods forfrosne fingre og tæer er vi i godt humør efter sådan en dag. For det er dejligt, at tøjet er fremme og vi kan sørge for at det kan blive fordelt til de mennesker som har mistet alt og har så hårdt brug for det.

Det er græsrodsorganisationen 100% Nødhjælp, der har taget initiativ til og stået for den danske tøjindsamling og har sørget for forsendelsen ned.


Kosovokrigens flygtninge 1999

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Fundamentet for Mit Asyls økonomi

revisor_2Medlemsbidrag
Private Fonde
Frivillig indsatser

Udvist til Kosovo

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons