Dagens låge: 29.12.2016. Her skal også gøres rent

  • 0

Dagens låge: 29.12.2016. Her skal også gøres rent

Dagen låge: 29.12.2016
MitAsyls decemberkalender.

Rengøring hører med til frivilligarbejdet. Sko, tøj, grøntsager, bleer, sæbe og meget andet, som vi frivillige deler ud til flygtninge i Softex-lejren, bliver først bragt hen til en bygning (eller et varehus, som vi kalder stedet) og er lejet af organisationen Intervolve, der står for organisering af frivilligarbejdet og meget mere. Her i varehuset, står vi og deler op i portioner, inden vi fragter tingene til lejren og deler rundt til folk i teltene.

Varehuset har også et mødelokale, med varmeblæser endda. Her holder vi møde hver morgen, planlægger dagen og fordeler arbejdsopgaverne. I dagligdagen har vi ikke tid til at gøre rent. Selvom kartoflerne støver, og nogen kommer til at spilde kaffe og tømte papkasser fylder op.

I dag var så store rengøringsdag i anledning af nytår. Og der er nu noget forfriskende over ikke hele tiden at skulle vade rundt i møg. Alle gik til opgaven. Bagefter blev der atter en gang pakket grøntsager, og er lidt hyggeligt omend koldt. Pakning foregår i team på samlebånd og akkord og en går på tanken og henter kaffe til hele holdet og kommer tilbage og er dagens helt.


Kosovokrigens flygtninge 1999

Fundamentet for Mit Asyls økonomi

revisor_2Medlemsbidrag
Private Fonde
Frivillig indsatser

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons