Denis får en chance

denis_sofia

Studenter-drengene bor beskedent i Sofia. Tre styk deler værelse i de næste 3 – 4 år .

 

Denis får en chance

 

Denis familie flygtede fra Kosovo i 2002 grundet krig og forfølgelse.  Denis boede i Danmark fra han var 5 – 11 år. Så blev hele familien udvist. Det var et chok for Denis at komme tilbage til Kosovo.

I dag er Denis 18 år.  Siden udvisningen til Kosovo har Denis hovedmål med tilværelsen været at komme væk igen. Han har knoklet i skolen for at blive god. Og nu lønner det sig. En gang om året optager nabolandet Bulgarien 10 elever fra Kosovo på læge- eller sygeplejestudiet. Betingelsen for at slippe igennem nåleøjet er udover gode karakterer en sprogtest, samfundstest og diverse andre test. Denis bestod det hele og er blevet optaget.

Det er en stor chance for Denis.

Denis skal være sygeplejerske. Den bulgarske uddannelse er god og respekteret rundt i verden. Mit Asyl har lovet at betale studieafgiften og andre fornødenheder til Denis uddannelse. En lille bærbar computer til studiebrug er en selvfølge i Danmark og i Bulgarien. Det er den absolut ikke i Kosovo. Det er lykkedes Mit Asyl at skaffe og donere Denis en laptop til sit studium, takket være medlemsbidrag og fonde.


Price:
Category:     Product #:
Regular price: ,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by
Mit Asyl
Located at:
skoleholdervej 41, 1. tv ,,
Danmark.
Phone: 28831318
Link
My name is Denis, but people call me .
Here is my homepage: .
My Website and work as an at .My Asylum

Kosovo 2008

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons