Hverdagens fredelige muslimer

  • 0

Hverdagens fredelige muslimer

Jeg er så træt af, at hverdagens
fredelige muslimer gøres til noget sensationelt

Han er det gode eksempel, der en sjælden gang imellem trækkes ind i TV eller frem i en artikel i en avis, for at fortælle og vise at skam ikke alle muslimer sympatiserer med IS eller går ind for Sharia eller hak en hæl og klip en hånd og voldtag en pige.

”Han” der stilles til skue for at vise alsidigheden i mediernes dækning, ”han” som stiller sig til skue i et forsøg på at råbe masserne op, ”han” er et menneske , der kom til Danmark på flugt fra krig og terror, og nu går på arbejde hver dag i skjorte (måske endda hvid) og jeans og betaler sin skat og bor i lejlighed med møbler og måske en kæreste og har børn, og de taler alle dansk og har set Jellingstenen.

Netop fordi medierne popper ham op som en enlig svale blandt døgnlange og gentagende reportager om nogle få terroriserende muslimer i Europa, (de terroriserende er faktisk få blandt de mange fredelige), får man det indtryk, at det er omvendt. At de terroriserende er i Europa i milliontal og de gode fredelige muslimer er de få.

Jeg kan ikke genkende mediernes billede

Jeg kan simpelthen ikke genkende billedet af de europæiske og indvandrende muslimer i mediernes skildringer. Jeg vil vove den påstand, at rædslen for muslimer i Europa især er medieskabt. – Igennem de sidste 20 år  har jeg lært rigtig mange mennesker at kende med muslimsk trosretning, nogle af dem i udlandet, andre af dem, der har søgt asyl i Danmark. En del hundreder familier og enlige, der tilbragte mange år i asylcentre. Nogle af dem blev jeg venner med.  Flertallet af de voksne er i job. Stort set alle dem, jeg stadig kender. De unge er under uddannelse eller også i job. – Og Jeg kan forsikre om, at det ikke er systemets (statsapparatets) skyld, at de er blevet gode samfundsborgere. Det er de blevet  på trods af et system, der blev indrettet til at nedbryde dem og udstøde dem.

Dermed udelukker jeg ikke, at nogle af dem jeg lærte at kende under deres år i asylcentre før eller siden har begået et eller andet ulovligt. Det er ikke umuligt, men heller ikke en selvfølge.  Som det ikke er umuligt eller en selvfølge at nogle af mine ikke muslimske danske venner har, eller har taget en pjækkedag en gang eller to, uden at de dermed er samfundsnassere.

”Men når nu de er så mange gode,
så kan de jo heller ikke alle sammen vises i fjernsynet”.

Måske ikke, men det handler heller ikke om at hive alle de gode ind, men at bruge samme etik og spilleregler som der bruges på os såkaldte pæredanske og europæiske ikke muslimer.

”Tager du afstand fra, at en tidligere dansk
udsendt soldat  har kidnappet sine forældre og slået dem ihjel?”

Til sammenligning: når en tidligere udsendt dansk soldat kidnapper sine forældre og mistænkes for at slå dem ihjel, begynder ingen tv-station eller avis at stille mistænkeliggørende og upassende spørgsmål til alle tidligere udsendte soldater (eller pæredanskerne for den sags skyld), så som : ”Tager du afstand fra, at en tidligere dansk udsendt soldat har kidnappet sine forældre og slået dem ihjel?”  ”Hvad vil du gøre for at forhindre at tidligere udsendte soldater render rundt og slår deres forældre ihjel”? ”Eller tæver konen”?  ”Kan du forstå, nogle mennesker bliver bange, når I ikke går ud og officielt tager afstand”?

Ingen Tv-station inddrog en hel kanal til i døgndrift kun at fokusere på kidnappersoldaten og de kidnappede forældre til de blev fundet. Og i dagene efter de blev fundet. For det var en dansk mand tidligere udsendt som soldat til et krigsområde, der begik den frygtelige forbrydelse, og forstående blev sagt, at han led af PTSD. Ingen har undret sig og spurgt:  ”måske var den mand rablende sindssyg, førend han overhovedet blev sendt ud til krig og var skadelig for det krigsramte lands befolkning”!!!!! (Jeg aner ikke om han var, men muligheden eksisterer).  Ingen har generaliseret og sagt, at når en tidligere udsendt soldat er forældremorder, så er alle tidligere udsendte soldater nok potentielle forældremordere. Sandsynligvis, fordi det ville være en absurd tankegang, men det er lige nøjagtigt dette absurde tankespring, der foretages om  muslimer, når nogle få rabiate (og i min optik galninge) myrder løs på civile i Europa, herunder på hverdagens almindelige muslimer.

Pædofile præster begrænses til katolske

Vi finder det absurd, hvis medierne på baggrund af nogle (faktisk et temmelig stort antal) katolske præsters pædofile overgreb, begynder at mistænkeliggøre alle kristne præster for at begå overgreb på børn. Danske præster for eksempel er af en anden kristen trosretning end de katolske. Men hallo!!! Muslimer er også delt op i forskellige trosretninger plus de ekstreme. Og de ekstreme findes også indenfor kristendommen. I Congo myrder kristne løs med hånden på biblen. Mon ikke der også findes et par af de rabiate kristne fra Congo i Europa. Ligesom der findes pædofile præster i Europa! (og jeg skal lige minde om, at kriminalitet er ikke opstået med indvandring, det eksisterede også inden. Danske fængsler er tudsegamle, men ikke opført uden grund).

Vi finder det absurd, på baggrund af Breiviks handlinger at mistænkeliggøre alle nordmænd for at være terrorrister. Det var jo nordmænd, han myrdede løs på. Ja vel ja, men det er altså også muslimer IS, Boko Haram, Al Quada og andre ekstreme myrder løs på. Millioner af muslimer har de slået ihjel. Og alligevel hænges ikke kun de få, men alle muslimer ud som den store fare for Europa.

Hvorfor er bombernes forbrændinger og
sultedød  ikke massiv oplysning værd?

Europæiske medier og stater  ”hjælper” for mig at se terrorister med at slå de fredelige muslimer ihjel. Europa og Rusland og USA slås i Syrien med og imod Assad og det er civile de alle rammer. De gør alt for at  holde civile fanget i krigsområderne. Når de civile ikke kan komme ind i Europa, kan de heller ikke komme ud af krigszonerne og bliver dermed civile bombemål for alle, der lyster at kaste bomber ned over Syrerne. Eller ofre for druknedøden på havet!! Eller et tog på en jernbaneskinne i Makedonien!! Eller må rådne op i en lejr i Grækenland!!!

Fra en fordums krig til sammenligning med i dag: under Vietnamkrigen blev en lille forbrændt pige filmet løbende nøgen ned ad vejen. Hun var blevet ramt med napalm af et amerikansk bombefly. Billedet gik verden over og blev vist igen og igen på samme måde som terrorangreb på en fransk strand eller i en belgisk lufthavn vises massivt i dag. Billedet kom til at gøre en forskel!  Det var medvirkende til at stoppe krigen i Vietnam. Men ikke kun billedet. Det var mediernes gentagende visning af billedet, pigen blev symbolet i de mange billeder, der kom frem om den terror vietnamesiske mennesker blev udsat for af USA (Inden USA, af Frankrig =30 år i rap sammenlagt).

I dagens krige inddrages ingen kanaler  til i døgndrift at vise små muslimske brændende piger og drenge. Kun europæere, der overfaldes får æren af den opmærksomhed og mindehøjtideligheder. De små brændende børn fylder ikke i tv-aviserne etc. I et sjældent af og til vises en lille forbrændt eller druknet pige eller dreng. som en døgnflue, efter at have gået viralt på sociale medier, men ingen holder fast. Men de brænder kan jeg forsikre om. Og de lider. Små børn og voksne kvinder og mænd. Muslimer myrdes i milliontal af ekstreme muslimer,  de beskyldes alle for at være potentielle terrorister og myrdes også af US/Russiske/Europæiske bomber og i havene og i ørknerne af pigtråd og mure bygget op udefra til at holde dem inde i krigsområder.

Mediernes ensidige oplysning om Europæiske ofre

Det er netop mediernes opgave at være oplysende og ophøje de brændende og sultende og druknende mennesker til op over døgnfluestadiet.   Jeg er sikker på at daglige indslag med brændte og druknede og udsultede børn ville gøre en kæmpe forskel på den danske og europæiske befolkningers indstilling til muslimer og krigsherrer og flygtninge og give en helt anden forståelse og modstand imod mord på uskyldige mennesker. – Danske medier gør jo bare som de andre landes!!! Men hvorfor det? Nogen skal jo være de første (forhåbentligt) og det ville klæde danske medier at være foregangsland og tage hul på bylden.

Hvorfor afspejler danske medier ikke befolkningssammensætningen

Og by the way:  de ”gode” danskere og europæere vises faktisk i tv. I hobetal! I debatter!! og især i debatter om indvandrere. Indkaldte debattører i TV og radio er langt fra repræsentativ for den danske befolkningssammensætning, som har ændret sig i de seneste årtier. Imens man debatterer, hvor uintegrerbare og alt for mange de er, lader man i måden man sammensætter debatpaneler på, som om muslimerne ikke eksisterer (stort set).  Det er altid etniske danskere, der indkaldes til debat. Og det er som om sætningen ”de” (muslimske indvandrere)  har store integrationsproblemer” er blevet fast inventar i enhver politikerudtale og er blevet slugt råt af medierne.  Men gu har de da ej store integrationsproblemer hele hoben. Nogle har. Men der er så sandelig også mange, der ikke har.

Også I film, skuespil, lisvstilsprogrammer  ser vi hovedsageligt ”gode” danskere om middagsbordet, fødselsdagskomsammen hos mor og svigermor. Det virker på mig utroligt, at der ikke skulle være nogle indvandredre, der kan udføre disse ganske almindelige mor- far- søster- chef- ansat- kunstner- roller. Man får det indtryk, at kun pæredanskere har, hvad vi forstår ved et almindeligt hverdagsliv med madlavning og lektier og arbejde og pubertetsbørn og vasketøj og en hyggestund og diskussioner om farver på gardinerne, og at muslimer ikke har. For det bliver aldrig vist. Men det er altså  lige nøjagtigt, hvad flertalllet af muslimerne  har.  Habibi!!!

 


Killing fields 2016

Syrian Ausschwitz

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Fundamentet for Mit Asyls økonomi

revisor_2Medlemsbidrag
Private Fonde
Frivillig indsatser

Udvist til Kosovo

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons