Jeg tillader mig at røre ved din jul

  • 0

Jeg tillader mig at røre ved din jul

Kære medlemmer og sympatisører

Jeg tillader mig at røre ved din jul. Jeg håber ikke, du bliver sur. 

Jeg tillader mig at røre ved din jul, fordi jeg om få uger rejser ned til flygtninge gemt og “glemt” i lejre i Grækenland. De flygtninge, vi ellers ville have set vandre gennem Europa og også på Danmarks motorveje og nogle af os kommet i møde og rakt en hånd og lidt til. 

I de græske lejre
er der ingen 
overflod

I de græske lejre er der ingen overflod af mad og gaver, som i mange danske julehjem. Mit vigtigste rejsetøj ser ud til at blive gummistøvler, regntøj og en varm jakke. 

Mange flygtninge bor i telte. Der er vådt, mudret, hammerkoldt og nød. 

Jeg tillader mig at røre ved din jul. For måske er du en af dem, der ikke kan finde på, hvad du skal ønske dig, fordi du sådan set har alt. Eller føler dig tvunget til at købe årets proptrækker til Tante og onkel, selvom de ved gud har årets fra alle de forrige år. Måske er du en af dem, der igen i år skal fyldes med alt for meget and og flæskesteg og sylte og ris a la mandel? 

Jeg håber du tillader mig at røre ved din jul. For er du en af dem med jul i overflod, så beder jeg dig give en gave, der i det mindste giver mening. En hund eller to til gavn for flygtninge, der sidder fast i Grækenland.

Det er begrænset for, hvor meget af gaver, jeg kan slæbe med i min kuffert, men mit Visakort tager jeg med, så jeg vil kunne købe en gave fra dig, når jeg når ned til flygtningene i Grækenland.

Mange hilsner fra Mona
Sammen kan vi gøre noget – som vi ikke kan gøre hver for sig

Bankkonto Mitasyl: 8401 103 8399
Mobilepay: 2883 1318


Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Fundamentet for Mit Asyls økonomi

revisor_2Medlemsbidrag
Private Fonde
Frivillig indsatser

Udvist til Kosovo

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons