Magbule i sprogskole

Cambridge2De to unge piger, Magbule og Hazbije, undslap et folkedrab, som ingen er eftersøgt for og ingen vil blive dømt for og et folkedrab ingen beklager. Tværtimod. I Danmark blev en børnefamilie beskyldt for at være falske flygtninge og tvangsudsendt til en landsby, der var forvandlet til en massehenrettelsernes plads.

Foruden de to unge piger, er der en storebror og en lillebror og forældre. Det er lillebror Islam på videoen, Mona Ljungberg optog ved sit første besøg hos familien, da de var blevet tvangsudsendt i 2006.

Alle i familien bærer på svære traumer. De har overværet og været udsat for så mange overgreb, så det ikke er til at få styr på for udenforstående. Måske fatter hjernen det heller ikke helt, førend man står der i begivenhedernes centrum og får smasket kendsgerningerne lige i synet.

Vi ved, at Mit Asyls støttebeløb, besøg og opmuntringer og renden danske myndigheder og medier på dørene om forholdene for de udviste familier og Mona Ljungbergs vedholdende kontakt med Magbule og Hazbije har været med til at give de to unge piger fornyet mod på livet. Det skulle tage lang tid. Men nu viser det sig mere og mere.

Ude af øje, men bestemt ikke af vores sind. Danmark er ude af deres øje, men bestemt ikke ude af deres sind. De taler stadig dansk, og drømmer sig tilbage til Danmark. Det ønske kan vi ikke opfylde, men nu kan vi hjælpe dem økonomisk til uddannelse.

Magbule er startet i sprogskole. Det var meningen, at også Hazbije skulle starte i skole, men hun kom til at bruge pengene på mad til familien. Det er lidt svært at bebrejde Hazbije hendes prioritering, når de er så fattige. Vi fortsætter med at betale Magbules skole. Det hjælper hende nu at have noget at komme ud til og hun lærer noget.


Price:
Category:     Product #:
Regular price: ,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by
Mit Asyl
Located at:
,,
Danmark.
Phone: 28831318
Link
My name is To søstre, but people call me .
Here is my homepage: .
My Website and work as an at .

Tilbage i Kosovo

Støt vores gode sag

Medlemskab koster 200 kr. om året
Studerende/kontanthjælpsfolk : 100 kr
Bankkonto: 8401 103 8399
Eller gå til paypal

Mobilepay: 2883 1318
Show Buttons
Hide Buttons