Buster festival

BUSTER er Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge i alderen 3-16 år, men er du voksen, så snig dig med børnene ind og se.

I år finder festivallen sted d. 23. september – 6. oktober og har fokus på blandt andet identitet og fælleskab.

Filmene ‘Binti’ og ‘Sommeren med Rana’, stiller spørgsmål til identitet og fællelsskab, når man som barn er på flugt – for hvem er man egentlig når man er papirløs immigrant, forældreløs eller gemmer sig for politiet? og hvordan passer man ind i fællesskabet med sådanne forudsætninger når man kun er et barn?

Kom i biografen og åben op for disse spørgsmål med ‘Binti’ og ‘Sommeren med Rana’.

[row][column size=’col-md-6′ ]

Sommeren med Rana

[/column][column size=’col-md-6′ ]

Binti

[/column][/row]

[row][column size=’col-md-6′ ]

To piger deler på sin vis skæbne. De savner begge deres mødre. Den ene piges mor er udsendt til Syrien som korrespondent. Den anden pige er oprindeligt fra Syrien og bor nu i en dansk flygtningelejr. De to piger udvikler et tæt venskab, men det er måske ikke ligetil at forstå, hvorfor Rana helst ikke taler om hvor hendes forældre er?

Køb billet

[/column][column size=’col-md-6′ ]Binti og hendes far er fra Congo og lever nu i Belgien uden immigrationspapirer. Det virker håbløst, indtil Binti møder Elias, en genert dreng som kæmper en ensom og sej kamp for at redde uddøende okapier. Binti kæmper også. Hun har en hemmelige plan om at få sin far til at forelske sig i Elias’ mor. For hvis de to gifter sig, kan Binti og Jovial få lov til at blive i Belgien.
Køb billet[/column][/row]

Festivalen er en del af not-for-profit organisationen Copenhagen Film Festival, som også producerer festivalerne CPH:DOX og CPH PIX. Læs mere på BUSTER.dk