konventionen beskytter også danskere

  • 0

konventionen beskytter også danskere

Category:konventioner

Havde konventionerne ikke eksisteret

Var det danske retssystem i 1980’erne sluppet af sted med at stemple en af Danmarks mest hæderspriste og dengang kendt som en af Danmarks mest kritiske dokumentar-journalister, Jens Olav Jersild, for udbredelse af racisme. Eller sagt med andre ord, dømme ham som racist, for at oplyse om og afsløre en racistisk gruppe.

I en tv-udsendelse 1985 ønskede Jersild at informere offentligheden og afdække hvad Grønjakkerne var for en slags gruppe og hvad de stod for. Derfor lod Jersild nogle unge grønjakker udtrykke deres racistiske menneskesyn til den danske offentlighed på TV. Udsendelsen var stærkt kritisk over for grønjakkerne.

Det var forståeligt at Grønjakkerne efterfølgende blev dømt for racisme ved de danske domstole. Men Jens Olaf Jersild og hans chef, der havde afsløret Grønjakkernes racistiske adfærd med det formål at få sat en stopper for Grønjakkerne, blev også dømt skyldige i racisme. Af samtlige danske retsinstanser.

Jens Olav Jersild klagede til Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol over Danmark. Menneskerettighedsdomstolen underkendte efterfølgende de danske domstole for at have krænket Jens Olavs Jersilds ret til at udøve sit hverv som journalist, da det var åbenlyst, at han ikke selv deler grønjakkernes holdninger.

Fandens moralister – frygter menneskerettighedskonventionerne


Killing fields: Ørkenvejen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dit navn*

Din e-mail*

Gentag e-mail*

[recaptcha]

Bliv medlem af Mit Asyls støttekreds

Navn*

Email*

Adresse*

By*

Sæt hak i feltet*
Jeg ønsker at blive medlem

[recaptcha]

Den 9. april

Den 9. april er en særlig mærkedag for Danmark. Året var 1940. Danmark blev invaderet: ikke af arabere. Ikke af muslimer. Ikke af jøder. Men af vores europæiske nabostat ”Tyskland” og besat.

I årene inden var et verdensompændende etnisk folkedrab sat i gang. Især mod etniske jøder og romaer. Mange stater bidrog med levering af jøder og romaer til det daværende Nazi-Tysklands dødsfabrik.

Befolkningsgrupper hjalp til. Enkelte gjorde modstand. De fleste så på og ignorerede. Derfor kunne ondskaben blive så omsiggribende og få verdensmagt.

Udsat for genocid. Eu-landene forsøgte at presse menneskemængden tilbage.

Udvist barn tilbage i familiens afbrændte hus

Udvist

Betalingsoplysninger

Mobilepay forening: 27529

Bankkonto: Merkur: 8401 103 8399

Kontingent: 200 kr. årligt, Pensionister med laveste pension: 100 kr årligt. Kontanthjælpsmodtagere: gratis.

Mit Asyls cvr: 27256368

 

5-årig pige givet i erstatning for sin fars voldtægt. (Afghanistan 2005)

Killing Fields: havene om Europa

Kvinder på flugt fanget til sex-slavearbejde

Killing fields 2016

Syrian Ausschwitz

Team Mit Asyl

Foreningsbladet

Velkommen i Mit Asyl

Da de druknede fik kiste – nu er der for mange

Udvist til Kosovo

Flygtningelejr Kosovo 2006

International nødhjælp til de fordrevne i Kosovo 1999

Irak 2004

A team of Navy "Seabees" survey a former agricultural building in the western Iraqi war-torn city of Falluja, in this handout photograph which was released on December 15, 2004. REUTERS/HO/US Navy/1st Class Jeremy L. Wood

Libyens holocaust

Libyen: flygtningekvinder klargøres til sexslaveri