EUs næste menneske-losseplads!!!!

Bosnien taget i brug som EUs næste menneske-losseplads!!!!
Tusinder af mennesker er nødstedt i Bosnien.
Der er brug for din Hjælp!!!

Det er frygteligt at sige, men det er at kalde “skovl for en skovl”, for i nogle år nu har Bosnien fungeret som EUs-menneske-losseplads udenfor EU-territorium.

Flygtninge er der stadig, også selvom EU-landene giver store tilskud til Libyen for at udrydde dem.

Nogle af de mennesker, det er lykkedes at undslippe Libyen, og landet i Italien eller Grækenland, forsøger at komme videre til bedre stillede lande gennem Bosnien.

De sidder nu fast på den bosniske grænse til den velhavende del af Europa. Eller rettere, de går og ligger på gader og stræder og busstationer. Mænd, kvinder og børn.

Hjælp flygtningene i Bosnien

Undertegnede tager til Bosnien i oktober og giver en hånd. Dels for at berette mere om situationen og hjælpe med at råbe op. Men vides allerede: Der mangler frivillige. Der mangler EUs velvilje til at give nødhjælp. Der mangler penge til mad, tøj og husly. Vinteren nærmer sig også i Bosnien og den kan være så isnende kold, så man tror det er løgn.

Jeg kan ikke have tøj og andet grej med, hvor gerne jeg end ville. Det er for tungt og dyrt at transportere. Alle beløb er velkomne, mange bække små. Pengene vil gå til, hvad der bliver til at kunne betale af fornødenheder, som mad og tæpper.

Bankkonto: 6620 3319 607 (coop bank) 

Mobilepay: box38055 (husk at skrive box foran nummeret) 

Vil du med ned og give en hånd med, er du velkommen til at kontakte mig for mere information.

Med venlig hilsen, Mona Ljungberg