Helin Al-Suleiman

Jeg hedder Helin Al-Suleiman. Jeg er 28 år og født i Syrien. Jeg var 11 år, da jeg kom til Danmark med min familie som flygtning. Der skulle dog gå 15 år, førend vi fik asyl.

Jeg er gift med en syrisk mand, også flygtning. Min mand flygtede til Danmark i forbindelse med krigen. Heldigvis gik det noget hurtigere for ham at få asyl end for mig og min familie.

Jeg har en vis praktisk erfaring i at være syrisk flygtning og i at sidde fast i det danske asylsystem. Af uddannelse er jeg frisør og kosmetolog, men jeg er efterhånden også blevet rigtig god til at udfylde udlændingestyrelsens formularer til familiesammenføring m.m.

Jeg vil gerne bruge den viden, jeg har fået igennem min opvækst og mit kendskab til Syrien og kurdernes problemer til at hjælpe flygtninge. Derfor vil jeg gerne være med i bestyrelsen i Mit Asyl og er glad for, at jeg kan være med.

Venlig hilsen
Helin Al-Suleiman


Price:
Category:     Product #:
Regular price:,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by