Julekort fra Denis 2015

Denis_sygepleje

Jeg studerer til sygeplejerske på den medicinske skole i Sofia. Jeg bor i et værelse med to venner i et college-hjem. Vi er venner fra barndommen, og vi har det godt sammen.

Sofia er en meget stor by, smuk og meget spændende. Jeg har ikke meget tid til at gå ud, da jeg har meget travlt med at studere, men engang imellem har jeg lidt fritid og nyder byen. Her er meget forskelligt fra min hjemby. Her er mere moderne og der er mange steder, der minder mig om Danmark. Folk er meget flinke og hjælpsomme.

Mit universitet er meget smukt og moderne. Det ligger i forbindelse med et hospital, og gør det meget nemmere at lære alting, når man kan se det gennemført i praksis med det samme.

Jeg har nogle problemer med det bulgarske sprog. Det er den sværeste del for mig nu, men menneskerne her er meget rare, og de hjælper mig med alt. Mine klassekammerater er meget søde, de er der altid med hvad jeg har brug for, de er meget venlige. Nogle gange går vi ud sammen, så viser de mig rundt i Sofia. Jeg har brug for at kende de forskellige steder jeg kan gå hen, når jeg har brug for noget.

Maden er lidt af et problem her. Der er et college-cafeteria, men maden er ikke god, så vi er nødt til at lave mad nogle gange. Eller i det mindste forsøger vi at lave mad.

Nogle gange føler jeg mig nostalgisk over dem der hjemme , og jeg savner mine forældre og min søster , men det hele bliver lettere, når jeg ser og taler med dem over internettet.

Jeg vil gerne takke alle, der gør denne drøm om at studere til virkelighed for mig, og støtter mig og andre udviste unge økonomisk . Det betyder meget, og jeg er meget taknemmelig .

Glædelig jul fra Denis


Price:
Category:     Product #:
Regular price:,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by