Magbule i sprogskole

Magbule og hendes familie undslap et folkedrab, som ingen er eftersøgt for og ingen vil blive dømt for og et folkedrab ingen beklager. Tværtimod. I Danmark blev en børnefamilie beskyldt for at være falske flygtninge og tvangsudsendt til en landsby, der var forvandlet til en massehenrettelsernes plads.

Foruden Magbule, er der en storesøster, en storebror og en lillebror og forældre.

Alle i familien bærer på svære traumer. De har overværet og været udsat for så mange overgreb, så det ikke er til at få styr på for udenforstående. Måske fatter hjernen det heller ikke helt, førend man står der i begivenhedernes centrum og får smasket kendsgerningerne lige i synet.

Vi ved, at Mit Asyls støttebeløb, besøg og opmuntringer og renden danske myndigheder og medier på dørene om forholdene for de udviste familier og Mona Ljungbergs vedholdende kontakt med Magbule og familien har været med til at give Magbule fornyet mod på livet. Det skulle tage lang tid. Men nu viser det sig mere og mere.

Ude af øje, men bestemt ikke af vores sind. Danmark er ude af deres øje, men bestemt ikke ude af Magbules og familiens sind. Pigerne taler stadig dansk, og drømmer sig tilbage til Danmark. Det ønske kan vi ikke opfylde, men igennem 2 år har Magbule igennem støtten fra Mit Asyl kunnet gå i sprogskole.

Stor tak til Bodil Petersen fonden og Socialpædagogernes Landsforbund.


Price:
Category:     Product #:
Regular price:,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by
Mit Asyl
Located at:
,,
Danmark.
Phone: 28831318
Link
My name is To søstre, but people call me .
Here is my homepage: .
My Website and work as an at .