Martin Henriksen

Martin Henriksen med det kække smil og runde kinder, født 1980, medlem af Dansk Folkeparti og siden 2005 Folketinget. Han holder af  flæsk og hjemme, Martin Henriksen er nemlig så heldig at have et hjem og som medlem af folketinget at være berettiget til et ekstra hjem, er køleskabet altid fyldt og på arbejspladsen er der mange møder med god og gratis mad*.

  • Månedsløn 55.000 kr + et skattefrit omkostningstillæg på 5000 månedligt. = en årsløn på 720.000 kr.  –
  • Frikort til offentlig transport (dsb, movia, metro, storebæltsbroen). Taxaudgifter, flyudgifter i forbindelse med politisk arbejde betales. Befordringsgodtgørelse for kørsel i egen bil. Transportsudgifter til folkemøde på bornholm betales.

Ingen kvaler – danskerne og indvandrere betaler – skat

Manden der har så meget ….

Martin Henriksen går ind for mennesker som handelsvarer. Han foreslår, at folketinget skal vedtage, at mennesker, der er rejst ind i Danmark og har søgt asyl, skal sendes til deres nærområder eller til lande, der imod betaling vil tage imod dem**. Det er faktisk menneskehandel. Med lande som  Libyen f.eks. som fortsat er i krigskaos og kendt for slavegørelse af flygtninge.

Martin Henriksen går også ind for, at mennesker skal være bundet til det  land de er født i, faktisk være slavebundet, for hvis landet rammes af krig, så skal de, der undslipper krigen, sendes tilbage så snart krigen er slut og bygge alt det op, der er ødelagt. Selvom det jo ikke, er de der flygter, der har ødelagt landet. Det har de, der har bombet det. Danmark har bla været med til at bombe i Syrien og Irak. Så hvorfor er det ikke Martin Henriksen og hans partifæller, der skal sendes afsted som medansvarlig for bombardementerne. De har jo været med til at træffe beslutningen om at bombe, hvilket ikke har givet syrerne fred.

Manden der får rigtig meget af sit land og dets befolkning
Ved evt. udtrædelse af Folketinget nu (juni 2018) får Martin Henriksen

  • De første 2 år efter udtrædelse af Folketinget vil Martin Henriksen modtage et såkaldt eftervederlag på 55.000 kr. månedligt = 660.000 kr årligt. – Også hvis Martin Henriksen selv vælger at fratræde sit job i utide. Perioden med eftervederlag forlænges, jo længere tid Martin Henriksen har siddet i folketinget. Den kan forlænges op til 3 år.
  • Udover fratrædelsesgodtgørelse vil Martin Henriksen kunne modtage 136.000 kr til at uddanne sig.

Martin Henriksen og pensionen

Martin Henriksen kan få udbetalt folketingspension fra han fylder 60 år***. Folketingspensionen beregnes udfra antal år i Folketinget. Martin Henriksen har siddet i Folketinget siden 2005 og vil få udbetalt 21.339 kr månedligt oveni den almindelige folkepension.

Går Martin Henriksen på pension tidligere end de 60 år, f.eks ved svært invaliderende sygdom, der for et tidligere folketingsmedlem næppe vil kræve sengepraktikker og utallige ressourceforløb, der forkorter syge menneskers liv,  vil han få udbetalt 2.400 oveni den almindelige folketingspension, i alt 23.700 pr mdr.

Folketingsjobbet en livsforsikring

Dør Martin Henriksen før sin ægtefælle, vil ægtefællen  få udbetalt 15.150 månedligt (hvis Henriksen ved døden er fyldt 60 år), og dør han før han er fyldt 60 år, stiger beløbet til ægtefællen til 17.530 kr månedligt.

Ingen kvaler danskerne og indvandrere betaler – skat.

Martin Henriksens errhvervserfaring iflg. folketings-CV:

  • Pædagogmedhjælper og postbud til sin værnepligt 2001.
  • 2002 -2004 melder historien ikke noget om
  • chauffør i kødbyen 2004-2005

Henvisninger:

  • *artikel Kristeligt dagblad: 24.4.2015
  • **2015/1 BF 136 forslag
  • ***(regler for pensionsalder ændret 2007)