Nytårshilsen fra Dalila januar 2016

Dalila_studieweb_2015Jeg hedder Dalila Isaki og er 21 år. Jeg bor i Grncare, en landsby tæt på Prizren, Kosovo. Jeg er studerende på universitetet i Prizren på instituttet for engelsk sprog og litteratur. Jeg har altid gerne ville være engelsk lærer, så min drøm er ved at blive til virkelighed.

Jeg er nødt til at være væk hjemmefra til sent på dagen. Busserne kører ikke så tit, så jeg venter i byen. Vi har undervisning fra mandag til fredag.

Jeg er vild med alt ved studiet indtil videre. Professorerne er rigtig søde, og mine medstuderende også. Vi hænger nogle gange ud sammen, når undervisningen er slut.

Vores universitet er ikke specielt moderne og klasseværelserne er små og gamle, men vi finder på en eller anden måde ud af at finde os til rette. Jeg bruger det meste af min tid på biblioteket. Jeg elsker at være der.

Det er mit første år og alting er nyt for mig. Det er meget interessant og jeg gør mit bedste for at studere og bestå alle mine eksamener. Jeg ønsker at gøre folk  stolt af mig.

Det er en fantastisk følelse at gøre noget man synes om. Så jeg ønsker at sige tak til alle, som hjælper mig med at gøre min drøm til virkelighed. Det betyder rigtig meget. Tusind tak!


Dalila gjorde ikke sine universitetsstudier færdige i Kosovo. Hun har 2017 fået opholdstilladelse i USA.