Økonomien

Medlemsbidrag er vigtige i Mit Asyls økonomiske fundament. Det gælder alle beløb. Mange bække små gør både en Å og moralsk opbakning. Ved mindst 300 medlemmer, kan støttebidrag til Mit Asyl blive fradragsberettiget. Hvis støttebidraget er fradragsberettiget, vil flere sandsynligvis give et støttebidrag. Det er derfor af stor betydning for vores arbejde, at du melder dig ind i Mit Asyl.

Private fondes bidrag er en del af Mit Asyls økonomiske fundament. Fonde som Græsrodsfonden, 1. maj fonden, Gerda Laustsens fond, Bings mindelegat og Robinsohn-fonden har været en uvurderlig og kontinuerlig støtte for vores hjælpearbejde og dem vi har hjulpet.

Frivilliges arbejdsindsatser er en væsentlig del af vores økonomiske fundament. Arbejdstid = penge. Frivillige i Mit Asyl bruger rigtig mange timer på de mennesker, Mit Asyl hjælper, på organisatorisk arbejde som at holde foreningen igang.

Administrative udgifter er i Mit Asyl få og små. Men administration kan ikke helt afskaffes. Der skal lægges budget og aflægges regnskab. En revisor koster penge, og det vil vi rigtig gerne få råd til. Der er udgifter til EL, IT-udstyr, telefon, kontor. Alle ved det godt, selvom de fleste af os bliver sure på administrative udgifter. I Mit Asyl håber vi en dag at få fondsmidler og bidrag nok til at nogle af os også kan få lidt løn for vores arbejde og ikke kun køre på frivillig indsats.


Price:
Category:     Product #:
Regular price: ,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by

Killing fields: Ørkenvejen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dit navn*

Din e-mail*

Gentag e-mail*

[recaptcha]

Bliv medlem af Mit Asyls støttekreds

Navn*

Email*

Adresse*

By*

Sæt hak i feltet*
Jeg ønsker at blive medlem

[recaptcha]

Den 9. april

Den 9. april er en særlig mærkedag for Danmark. Året var 1940. Danmark blev invaderet: ikke af arabere. Ikke af muslimer. Ikke af jøder. Men af vores europæiske nabostat ”Tyskland” og besat.

I årene inden var et verdensompændende etnisk folkedrab sat i gang. Især mod etniske jøder og romaer. Mange stater bidrog med levering af jøder og romaer til det daværende Nazi-Tysklands dødsfabrik.

Befolkningsgrupper hjalp til. Enkelte gjorde modstand. De fleste så på og ignorerede. Derfor kunne ondskaben blive så omsiggribende og få verdensmagt.

Udsat for genocid. Eu-landene forsøgte at presse menneskemængden tilbage.

Udvist barn tilbage i familiens afbrændte hus

Udvist

Betalingsoplysninger

Mobilepay forening: 27529

Bankkonto: Merkur: 8401 103 8399

Kontingent: 200 kr. årligt, Pensionister med laveste pension: 100 kr årligt. Kontanthjælpsmodtagere: gratis.

Mit Asyls cvr: 27256368

 

5-årig pige givet i erstatning for sin fars voldtægt. (Afghanistan 2005)

Killing Fields: havene om Europa

Kvinder på flugt fanget til sex-slavearbejde

Killing fields 2016

Syrian Ausschwitz

Team Mit Asyl

Foreningsbladet

Velkommen i Mit Asyl

Da de druknede fik kiste – nu er der for mange

Udvist til Kosovo

Flygtningelejr Kosovo 2006

International nødhjælp til de fordrevne i Kosovo 1999

Irak 2004

A team of Navy "Seabees" survey a former agricultural building in the western Iraqi war-torn city of Falluja, in this handout photograph which was released on December 15, 2004. REUTERS/HO/US Navy/1st Class Jeremy L. Wood

Libyens holocaust

Libyen: flygtningekvinder klargøres til sexslaveri