Prisen er menneskeliv og skattekroner

  • 0

Prisen er menneskeliv og skattekroner

Category:nyhedsmail,seneste nyt

Løkkes Pral  mangler en væsentlig del af sandheden

Vi har fået stoppet de store flygtningestrømme til Danmark” har Løkke igen og igen fremhævet som en af VKL-regeringens ”gode” gerninger for danskerne under hans regeringstid.

Hvorfor fortier Løkke, at i den gode gerning indgår: at regeringen i hans tid har bidraget med over 200 millioner danske kroner til libyske militsers jagt og mishandling af hundredtusindvis af flygtninge og man (regeringen) ikke har anelse om, hvem de militser er, men tydeligvis er de ikke de barmhjertige samaritanere.

Er det for at skåne danskerne for viden om, at vi så og sige betaler til etnisk ”udrensning”!!!

Danmark bidrager med over 200 millioner kroner til tortur og handel med flygtninge

Sommeren, 8. juli 2019,  offentliggjorde Danwatch.dk (undersøgende researchbureau) en artikelserie under overskriftenDanmark er tredjestørste sponsor af Libyens migrantsystem” og ”bidrager med over 200 millioner kroner(Danwatch.dk 8. juli 2019:

Artiklerne er en grundig gennemgang af, hvad  det libyske migrantsystem, går ud på: at jage, indfange handle og mishandle mennesker, der på flugt fra krig og nød forsøger at komme via Libyen til Europa. Om frygteligte forhold for de mennesker, som er fanget i libyen, for nuværende iflg. Danwatch.dk 750.000 https://danwatch.dk/undersoegelse/oejenvidneberetninger-fra-libyens-migrantsystem%%80%8b/

Sagt mere direkte og firkantet og med mine (Mona Ljungberg) kontante ord, for det er ikke blødt og rundt at blive fanget, sidde i fængsler, der i praksis er kz-lejre, blive tortureret, voldtaget og handlet til sex og slaveri:

Danmark bidrager med over 200 millioner danske skattekroner til  torturfængsler og menneskehandel i Libyen. Pengene kanaliseres via EU.

Hvor er den nuværende regering?

Såvel som den forrige regering havde et ansvar, har I som ny regering et ansvar!!! I har et ansvar for at stoppe dansk bistand til libyske militser uanset I er nyvalgte. Det er så horribelt, hvad flygtninge udsættes for  i Libyen, at I har et ansvar for at stoppe Danmarks økonomiske bistand til Libyens militser omgående og forsøge at få stoppet EU’s.

Det kan godt være, at det vil medføre flere flygtninge kommer til Europa. Men vi kan anstændigvis ikke betale for at få mennesker skaffet af vejen/udryddet fordi vi ikke bryder os om at have de mennesker her.

Tonen er allerede blevet markant bedre under Socialdemokratiets korte regeringstid, og er et skridt på vejen, men kun 1 skridt. For  ingen mennesker skal  tortureres og handles, heller ikke med pæn tone.

Vi  kan alle  påvirke og det nytter

Og alle andre kan også gøre bare lidt. Har du ikke allerede skrevet under, så gå ind på nedenstående link og støt borgerforslag. Og hjælp også med at sprede budskabet om at stoppe dansk støtte til torturmilitserne i Libyen

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-03357


Killing fields: Ørkenvejen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dit navn*

Din e-mail*

Gentag e-mail*

[recaptcha]

Bliv medlem af Mit Asyls støttekreds

Navn*

Email*

Adresse*

By*

Sæt hak i feltet*
Jeg ønsker at blive medlem

[recaptcha]

Den 9. april

Den 9. april er en særlig mærkedag for Danmark. Året var 1940. Danmark blev invaderet: ikke af arabere. Ikke af muslimer. Ikke af jøder. Men af vores europæiske nabostat ”Tyskland” og besat.

I årene inden var et verdensompændende etnisk folkedrab sat i gang. Især mod etniske jøder og romaer. Mange stater bidrog med levering af jøder og romaer til det daværende Nazi-Tysklands dødsfabrik.

Befolkningsgrupper hjalp til. Enkelte gjorde modstand. De fleste så på og ignorerede. Derfor kunne ondskaben blive så omsiggribende og få verdensmagt.

Udsat for genocid. Eu-landene forsøgte at presse menneskemængden tilbage.

Udvist barn tilbage i familiens afbrændte hus

Udvist

Betalingsoplysninger

Mobilepay forening: 27529

Bankkonto: Merkur: 8401 103 8399

Kontingent: 200 kr. årligt, Pensionister med laveste pension: 100 kr årligt. Kontanthjælpsmodtagere: gratis.

Mit Asyls cvr: 27256368

 

5-årig pige givet i erstatning for sin fars voldtægt. (Afghanistan 2005)

Killing Fields: havene om Europa

Kvinder på flugt fanget til sex-slavearbejde

Killing fields 2016

Syrian Ausschwitz

Team Mit Asyl

Foreningsbladet

Velkommen i Mit Asyl

Da de druknede fik kiste – nu er der for mange

Udvist til Kosovo

Flygtningelejr Kosovo 2006

International nødhjælp til de fordrevne i Kosovo 1999

Irak 2004

A team of Navy "Seabees" survey a former agricultural building in the western Iraqi war-torn city of Falluja, in this handout photograph which was released on December 15, 2004. REUTERS/HO/US Navy/1st Class Jeremy L. Wood

Libyens holocaust

Libyen: flygtningekvinder klargøres til sexslaveri