Vilkår for medlemskab og donationer

Ved indmeldelse, donationer og betaling af medlemskontingent på hjemmesiden er der ingen fortrydelsesret og det er ikke muligt at få refunderet sin donation.

Medlemskab indeholder ingen bindingsperiode. Ønskes et medlemskab evt. ophævet inden betalingsårets udløb, så slettes man af medlemslisten, når vi har modtaget meddelelse herom. Ved forlængelse, er det rigtig dejligt, hvis du/I selv husker at forlænge, og ellers sender vi en forespørgsel om forlængelse ønskes. Hvis kontingent ikke indbetales, ophører medlemskabet automatisk, med mindre der er indgået en aftale om udsættelse af betaling eller kontingentfritagelse.

Mitasyl.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Mitasyl.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Mitasyl.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.

Donationer/kontingenter går til Mitasyl.dk arbejde for uddannelse og en fremtid til unge vokset op i Danmark og udvist til Kosovo. Du støtter også vores arbejde for asyl og sikkerhed til mennesker, der er i fare for at blive udsat for tortur eller dræbt i deres oprindelseslande.

Mit Asyl,
c/o Mona Ljungberg
Skoleholdervej 41, 1 tv
2400 København
Tlf. 2883 1318
E-mail: post@mitasyl.dk

CVR: 27 25 63 68


Price:
Category:     Product #:
Regular price:,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by